Skip to main content

Over ons

Super dat je meer over ons te weten wilt komen! We vertellen je graag meer over wie Roofassist is en waar wij voor staan. Zo weet jij goed wie wij zijn en waar je mee gaat samenwerken als werknemer of werkgever.

Wie zijn wij bij Roofassist?

Roofassist is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren en werven en selecteren van vakmensen in de bouw en techniek. Onze specialisatie ligt daarbij in de bouw en techniek. Inmiddels doen we dat al 6 jaar lang. We werken met een jonge en frisse blik en zetten graag voor jou als werknemer of werkgever net die extra stap om een goede match te scoren.

Onze vacatures lopen uiteen montagemedewerker, monteur zonnepanelen, operator, afbouw monteur, dakdekker, timmerman tot metselaar. Je kunt aan de slag als zzp’er of als vaste medewerker in dienst. Ook de klanten waar wij mee samenwerken zijn divers: van dakbedekkingsbedrijven tot bouwbedrijven tot installatiebedrijven. Door snel te schakelen en veel persoonlijk contact zorgen wij dat de juiste vakman op de juiste plek terechtkomt.

Waardering en aandacht zijn onze kernwaardes. Je bent als werknemer of klant bij ons geen nummer. Door het persoonlijke contact en het maken van goede afspraken ontzorgen wij onze collega’s en klanten zo veel mogelijk. Wij gaan aan de regel en jij kan doen waar je goed in bent: je vak uitoefenen als werknemer of werkgever. Daar komen gezellige borrels en een bbq nog eens bij.

Ons standpunt is het bruisende Strijp-S in Eindhoven. Onze collega’s en klanten zijn door heel Midden en Zuid-Nederland te vinden: in de regio’s Eindhoven, Helmond, Den Bosch, Tilburg, Nijmegen, Venlo, Weert, Rotterdam, Breda, Roosendaal, Utrecht, Amsterdam en Dordrecht.

Chat openen
Hallo 👋 Wij zijn ook op WhatsApp bereikbaar. Stuur ons gerust een berichtje bij vragen of interesse in een van onze vacatures.