Monteur zonnepanelen

Locatie: Eindhoven

Voor een installatiebedrijf in Eindhoven zijn wij op zoek naar een zelfstandig zonnepanelen monteur. Onze klant is op zoek naar een medewerker die in teamverband komt te werken en voornamelijk particuliere projecten gaat draaien.


Lees meer

Dakdekker

Locatie: Regio West-Brabant

Wij hebben diverse projecten in de regio West-Brabant waarvoor wij op zoek zijn naar dakdekkers die met PVC kunnen werken. Het gaat hierbij zowel om nieuwbouw als renovatie. Als PVC dakdekker zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kan je er als hulpdakdekker aan de slag, maar ook als volledig zelfstandig PVC verwerker.

.


Lees meer

Dakdekker (PVC)

Locatie: Tilburg

Wij hebben diverse projecten in Tilburg waarvoor wij op zoek zijn naar dakdekkers die met PVC kunnen werken. Het gaat hierbij zowel om nieuwbouw als renovatie. Als PVC dakdekker zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kan je er als hulpdakdekker aan de slag, maar ook als volledig zelfstandig PVC verwerker.

 

 

.


Lees meer

Over ons

Roof Assist is een bemiddelaar in de collegiale in- en uitleen die voornamelijk opereert in Zuid en Midden Nederland. Sinds 2015 zijn wij begonnen met het plaatsen van dakdekkers bij dakbedekkingsbedrijven. Sinds onze start merken wij dat er steeds meer dakbedekkingsbedrijven gebruik willen maken van flexibele inleen van personeel. Via ons netwerk kan enerzijds het personeelsoverschot onder worden gebracht en anderzijds het personeelstekort worden aangevuld. Door een groeiend netwerk aan bedrijven voldoen wij steeds sneller aan de personeelsaanvragen die binnen komen.

Door toenemende personeelsaanvragen vanuit bouwgerelateerde bedrijven zoals o.a. aannemerijen, metselbedrijven en installateurs hebben wij hier ook onze eigen netwerken voor.

Vanuit ons kantoor in Eindhoven worden alle werkzaamheden verricht.